Інтеграція сучасних цифрових продуктів та інших інструментів, які допомагають працювати у сфері нерухомості, є чудовим способом значно покращити роботу компанії та досягти нового рівня розвитку.

Одним із таких видів продуктів є crm для агентства нерухомості від компанії Real Estate CRM, яка допомагає вести віддалений контроль за операціями кожного зі своїх співробітників та виправляти їх помилки. Керівник агентства за допомогою програми для ріелторів здатний генерувати нові завдання, коригувати роботу своїх підлеглих, підвищуючи репутацію компанії та плани продажу.

Багато хто замислюється над тим, які ж основні переваги crm системи для ріелторів. На це двома словами не дати прямої відповіді. Почати можна з того, що наявність подібного інструменту дозволяє гарантувати швидку роботу колективу і швидко шукати будь-яку відповідь на запитання клієнта. Ці функції дозволяють оперативно надати актуальні дані з бази нерухомості для ріелторів.

При роботі з crm можна помітити, що та зберігає на сервері кожне листування з клієнтом, яке проводилося за допомогою цієї програми для агентства нерухомості.

Така можливість значно допомагає у веденні діалогу, знаючи всі нюанси попередніх розмов та потреб клієнта з моменту, коли діалог тільки стартував.

Крім того, багато хто з real estate crm має систему нагадування про важливі дзвінки і зустрічі, тому тепер неможливо буде нічого пропустити, якщо співробітник вчасно введе дані про зустріч у систему.

Також украй корисною є функція автоматизованого додавання повідомлень на маркетингові майданчики, розсилки листів про актуальні пропозиції через email. Пошукова система має багато фільтрів, щоб швидко знаходити потрібний об’єкт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *